Julia

Instagram: Puurjuul

Hee hallo! Leuk dat je een kijkje neemt op bosbeauty.nl. Ik stel me graag even aan jullie voor, want het leuke is dat ik vaker voor bosbeauty.nl blogs mag gaan schijven!
Mijn naam is Julia en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in de mooie achterhoek samen met mijn ouders, broer, zusje, broertje en hond! We wonen in een leuk huisje buitenaf van het dorp. Lees hier meer over julia!

Serena

Instagram: Serenaarendzen

Hey, hartstikke leuk dat je meeleest! Mijn naam is Serena en ik zal de komende tijd aan de slag gaan als gast blogger voor Bos Beauty.nl. In het kort: Ik ben Serena, 18 jaar oud en tweedejaars student Maatschappelijk werk en Dienstverlenen, daarnaast werkzaam als serveerster in een klein en schattig café. Lees hier meer over Serena!

Nannique

Instagram: Its.about.health

Hii! Leuk dat je een kijkje neemt op deze blog! Mijn naam is Nannique, 17 jaar en ik zal hier regelmatig blogs schrijven. Het schrijven van blogs doe ik nu al een tijdje via mijn eigen website en begon met mijn eigen interesse in voeding en sport. Ik vind het erg belangrijk om een gezond leven te leiden en motiveer hier graag andere mensen voor. Lees hier meer over Nannique!