Tiffany

Instagram: Tiffskitchenx


Hey, Leuk dat je een kijkje neemt op de blog van Bosbeauty. Mijn naam is Tiffany en ik ga voor Bosbeauty leuke en interessante blogs schrijven. Laat ik eerst even mezelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Tiffany, 21 jaar oud en ik ben kok. Nu zal je wel denken, wat heeft een kok hier op de blog te zoeken? Bloggen is iets wat ik nu al iets meer dan een jaar doet. Lees hier meer over Tiffany!

Marijke

Instagram: Marijke.elise


Hey! Welkom bij de blogs van Bosbeauty. Mijn naam is Marijke en samen met een super leuk team van meiden ben ik blogger bij Bosbeauty. Laat ik mezelf even voorstellen: Ik ben met 22 de oma van de bloggsters hier. Ik ben heel slecht in stilzitten en daarom reis in graag en ben ik veel in de sportschool te vinden.  Die sportschool is niet altijd in Nederland. Lees hier meer over Marijke!

Nannique

Instagram: Its.about.health


Hii! Leuk dat je een kijkje neemt op deze blog! Mijn naam is Nannique, 17 jaar en ik zal hier regelmatig blogs schrijven. Het schrijven van blogs doe ik nu al een tijdje via mijn eigen website en begon met mijn eigen interesse in voeding en sport. Ik vind het erg belangrijk om een gezond leven te leiden en motiveer hier graag andere mensen voor. Lees hier meer over Nannique!

Tamar

Instagram: Motivatingtam


Hoi Hoi! Ik ben Tamar en ik ga blogs schrijven voor bosbeauty.nl. Ik ben een 20 jarige Sportkunde student die sinds jongs af aan is opgegroeid met sport. Van turnen naar ballet en van voetbal naar fitness. Toen ik in Groningen kwam wonen ontstond er bij mij steeds meer interesse in voeding. Lees hier meer over Tamar!