Waarom natuurlijk?

Natuurlijke haar- en huidverzorging is 100% veilig en volledig gifvrij. Een heel bewuste keuze voor producten vrij van toevoegingen. De beste keuze om een geïrriteerde huid of vervelende klachten te voorkomen, met natuurlijke make-up en vegan cosmetica.

Ontdek onze gezonde huidverzorging en haarverzorging. Vergeet tandpasta’s, scrubs en andere producten met kunstmatige toevoegingen en in overmatige hoeveelheden plastic, en kies in plaats daarvan voor natuurlijke alternatieven. Je vindt bij ons alleen 100% natuurlijke en pure merken cosmetica, volledig vrij van schadelijke stoffen. Zonder petrochemische bestanddelen, synthetische kleur- en geurstoffen en natuurlijk vrij van siliconen. En bovendien volledig dierproefvrij. Je vindt bij ons geen cosmetica uit China, omdat de overheid daar bedrijven verplicht om hun producten op dieren te testen. Wij tonen je graag het gezonde alternatief voor natuurlijke make-up en haarverzorging.

Natuurlijke make-up en vegan cosmetica

Onze vegan cosmetica moet aan twee belangrijke doelstellingen voldoen:

100% natuurlijk
Alle natuurlijke haarverzorging en huidverzorging is 100% natuurlijk, veilig en puur. Natuurlijk ingrediënten zonder toevoegingen, en natuurlijk vrij van tests op dieren.

Net zo effectief
Onze cosmetica en haarverzorging is net zo effectief als de niet-natuurlijke varianten, zodat je daar op dezelfde manier gebruik van kunt maken die je gewend bent.

We zijn jouw online adres voor natuurlijke haar- en huidverzorging, zowel voor jezelf als voor kinderen en baby’s. Ontdek bijvoorbeeld onze luierdoekjes, shampoos en tandenborstels. Altijd 100% natuurlijk, net als de cosmetica en vegan producten die je voor jezelf kunt bestellen.

Ontdek onze natuurlijke merken zoals Najel en Alphanova, net als Benecos, Bo-Ho en bijvoorbeeld Glossworks. Je bestelt op die manier natuurlijke huid- en haardverzorging, net als vegan cosmetica en natuurlijke make-up. Gezonde huidverzorging op basis van pure ingrediënten, waardoor je geen gebruik meer hoeft te maken van kunstmatige toevoegingen en vervuilende stoffen.

Jouw specialist in natuurlijke huid- en haarverzorging

We zijn jouw specialist in huidverzorging en haarverzorging op basis van volledig natuurlijke ingrediënten. Met een natuurlijke bron of van biologische teelt. We maken daarvoor gebruik van merken die werken met plantaardige oliën en kruiden, net als essentiële oliën, Aloë Vera, honing en natuurlijk bronwater. Op die manier garanderen we de hoogst mogelijke kwaliteit, terwijl je kiest voor een natuurlijk en gezond alternatief voor alles dat je tot nu toe gewend bent.

Benieuwd naar de producten van Uoga Uoga, The Ohm Collection, Salt of the Earth en de andere merken die we voeren? Bestel ze online of neem contact op, dan vertellen we je graag meer over onze duidelijke visie en de natuurlijke producten die je kunt kopen. Wij helpen je graag te kiezen voor natuurlijke huid- en haarverzorging, vegan make-up en gezonde huidproducten.