Natuurlijke huidverzorging

Waarom kiezen voor natuurlijke huidverzorging?

Natuurlijke huidverzorging is een betere keuze voor je eigen huid en het milieu. Zo bevat natuurlijke huidverzorging geen schadelijke stoffen als parabenen en petrochemische bestanddelen, synthetische kleur- en geurstoffen en natuurlijk is het vrij van siliconen. En bovendien volledig dierproefvrij. Conclusie: Natuurlijke huidverzorging is op basis van pure ingrediënten, waardoor je geen gebruik meer hoeft te maken van kunstmatige toevoegingen en vervuilende stoffen. Sommige van de gewoontes die je had met je huidige producten zou je moetenopgeven. Soms is dat even wennen. Zo zal bijvoorbeeld de zeep en shampoo minder schuimen omdat enkel natuurlijke, plantaardige middelen het werk doen. Ze maken nog steeds goed schoon maar dan zonder de duizenden luchtbellen die je gewend bent.

BosBeauty.nl biedt een ruime keuze aan natuurlijke huidverzorging

We zijn jouw adres voor natuurlijke huidverzorging, zowel voor jezelf als voor de kleintjes. Ontdek bijvoorbeeld ook onze luierdoekjes, shampoos en natuurlijke huidverzorging voor kinderen en baby’s. Neem bijvoorbeeld Alphanova Baby. Zij staan voor duidelijkheid en eerlijkheid over de ingrediënten. Het exacte percentage van natuurlijke ingrediënten is altijd groter dan 99% en de herkomst ervan wordt altijd vermeld. De natuurlijke huidverzorging van Alphanova baby komt ook altijd in een recyclebare verpakking. De etherische oliën die in veel producten worden gebruikt hebben een positieve invloed op je gemoedsrust. Voel het diepe kalmerende effect van de anti-stress en opwekkende eigenschappen van de unieke intense geuren van deze etherische oliën. Citroen frisse geuren helpen je ontspannen, vrolijken je op, geven je nieuwe energie; kamille, sandelhout, lavendel en sinaasappelgeuren geven je rust en harmonie.

Maak je natuurlijke huidverzorging routine af met accessoires.

Je wilt je natuurlijke huidverzorging logischerwijs ook goed aanbrengen. Hiervoor biedt bosbeauty.nl ook veel accessoires aan, van sponsjes, kwasten en opbergdoosjes tot wattenstaafjes en tandenborstels. Naast de natuurlijke huidverzorging is er ook een ruime collectie aan tandpasta, deodorant en haarstyling. Kijk naast je natuurlijke huidverzorging ook eens naar je zonnebrandcrème, Conventionele zonnebrandcrème bevat chemische filters. De kwalijke stoffen van deze chemische filters worden door je huid opgenomen en komen in je bloedbaan terecht. Niet voor niets wordt er vaak gezegd dat ook je huid ‘eet’. In natuurlijk biologische zonnecosmetica zitten fysische filters. Fysische filters worden niet opgenomen door de huid, zijn daardoor veilig en bieden een betere bescherming. Ze bevatten zinkoxide en/of titaniumdioxide. Ze worden ook wel ‘zonnebrand op mineralenbasis’ genoemd. Ook dit is natuurlijk weer een hele verbetering!