Partners

Deel jij de visie van Bos Beauty.nl wat betreft de 100% natuurlijke producten en/of lekker en gezond eten? Dan kun jij met jouw bedrijf ook op onze partnerpagina komen!

Onze partners: (klik op de foto om naar de website te gaan)

Over gezonde receptjes:

Mijn naam is Maartje, ik ben deze website begonnen om mijn passie voor gezond, makkelijk en lekker eten met jullie te delen. Ook loop ik graag hard en daarom schrijf ik blogs over sportkleding en geef ik tips voor hardlopen op elk niveau. Bovendien vertel ik in mijn fashionblogs tips over (duurzame) kleding, mooie stijlen en de nieuwe trends.

Mijn passie is mijn ontbijt en naast dat je de fotootjes op mijn instagram waarschijnlijk al wel voorbij hebt zien komen zal ik ook hier mijn favoriete ontbijt receptjes delen. Verder geef ik tips voor het gezonde leven in combinatie met studeren, vertel ik hoe ik lekker kan blijven sporten en deel ik tips en tricks die jullie insturen zodat we met zijn alle gezond, gezellig en goedkoop het studentenleven kunnen leiden!


Over Foodaholic:

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Foodaholic.nl. Hopelijk kan ik jou met mijn recepten en andere blogposts inspireren. 

Een aantal jaar geleden begon ik met mijn zus Jolanda Foodaholic.nl. Wij wilden graag onze passie voor lekker eten met iedereen delen en dat is volgens mij goed gelukt. Inmiddels is Jolanda gestopt, maar ga ik nog steeds in mijn eentje verder. Ik hou van lekker eten, dus deel recepten, toffe hotspots, kookboek tips en product reviews. Soms zal er ook een lifestyle post voorbij komen, maar over het algemeen is dat deels ook weer food gerelateerd. 

Naast dat ik voor Foodaholic.nl druk ben werk ik ook nog 3 dagen in het Speciaal Voortgezet Onderwijs. Dit doe ik ook met veel plezier. 


Over It’s about health:

Hoi! ik ben Nannique Spiek, ik ben 17 jaar en studeer Hotel Management aan het Saxion. Ik leg je graag uit waarom ik begonnen ben met It’s about health: Een aantal jaren geleden heb ik een moeilijke tijd gehad met eten. Ik had last van een eetstoornis en was erg streng voor mijzelf. Ik wilde van de stemmen in mijn hoofd en de angst om te eten en aan te komen af. Hoe kom je van je angsten af? Juist, door ze onder ogen te zien! Dus begon ik met koken. 

Op een gegeven moment begon ik zelf ook recepten te bedenken. Ik keek terug op wat ik bereikt had en toen wist ik het: als IK mijn leefstijl aan kan passen, kunnen andere mensen het ook! Het begon te prikkelen om mijn recepten te gaan delen. De recepten moesten voor iedereen bedoeld zijn: mensen die van een angst voor eten af willen komen door te koken waar je je goed bij voelt, mensen die wat kilo’s kwijt willen raken op een lekkere, leuke en simpele manier én mensen die gewoon eens wat anders willen dan een standaard avg’tje. That was it: het begin van It’s about health.