Partners

Deel jij de visie van Bos Beauty.nl wat betreft de 100% natuurlijke producten en/of lekker en gezond eten? Dan kun jij met jouw bedrijf ook op onze partnerpagina komen!

Onze partners: (klik op de foto om naar de website te gaan)

Over gezonde receptjes:

Mijn naam is Maartje, ik ben deze website begonnen om mijn passie voor gezond, makkelijk en lekker eten met jullie te delen. Ook loop ik graag hard en daarom schrijf ik blogs over sportkleding en geef ik tips voor hardlopen op elk niveau. Bovendien vertel ik in mijn fashionblogs tips over (duurzame) kleding, mooie stijlen en de nieuwe trends.

Mijn passie is mijn ontbijt en naast dat je de fotootjes op mijn instagram waarschijnlijk al wel voorbij hebt zien komen zal ik ook hier mijn favoriete ontbijt receptjes delen. Verder geef ik tips voor het gezonde leven in combinatie met studeren, vertel ik hoe ik lekker kan blijven sporten en deel ik tips en tricks die jullie insturen zodat we met zijn alle gezond, gezellig en goedkoop het studentenleven kunnen leiden!


Over Foodaholic:

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Foodaholic.nl. Hopelijk kan ik jou met mijn recepten en andere blogposts inspireren. 

Een aantal jaar geleden begon ik met mijn zus Jolanda Foodaholic.nl. Wij wilden graag onze passie voor lekker eten met iedereen delen en dat is volgens mij goed gelukt. Inmiddels is Jolanda gestopt, maar ga ik nog steeds in mijn eentje verder. Ik hou van lekker eten, dus deel recepten, toffe hotspots, kookboek tips en product reviews. Soms zal er ook een lifestyle post voorbij komen, maar over het algemeen is dat deels ook weer food gerelateerd. 

Naast dat ik voor Foodaholic.nl druk ben werk ik ook nog 3 dagen in het Speciaal Voortgezet Onderwijs. Dit doe ik ook met veel plezier.